Naslovna slika za Sad je trenutak da nam pružite podršku!
23. 04. 2021.

Sad je trenutak da nam pružite podršku!

Vjerujemo da znate da se u nedjelju, 16. svibnja, u Hrvatskoj održavaju lokalni izbori, na kojima ćemo odlučiti tko će biti gradonačelnici, načelnici, župani te članovi gradskih, općinskih i županijskih vijeća. Svemu tome prethodi prikupljanje potpisa građana i građanki za potencijalne kandidate i liste. Ako ste bili u šetnji našim Korzom, sigurno ste i toga svjesni. Možda ste nas već i podržali, popričali s našom ekipom i kući ponijeli neku sadnicu. Ako niste, sada je trenutak kada nam možete pružiti podršku!

Svaki smo dan na Korzu od 10 do 18 sati. Naš kandidat gradonačelnika Rijeke, Nebojša Zelič, i volonteri tu su da razgovaraju s vama o našem programu i planovima, o budućnosti Rijeke te vašim idejama koje imate za naš grad.

Potpis možete doći dati osobno na Korzo kod Zare ili na Jelačićev trg. Trebat će vam osobna iskaznica.

Ako vam je Korzo van ruke, a možda u svom okruženju imate nekoliko naših podržavatelja – možete nas podržati i time da sami prikupite nekoliko potpisa za našeg gradonačelničkog kandidata. Potpisnu listu možete preuzeti OVDJE, a kada prikupite potpise javite nam se na mail (info@mozemorijeka.hr) ili neku od društvenih mreža, pa ćemo dogovoriti preuzimanja.

Imajte samo na umu da bismo sve potpisne liste trebali imati kod sebe do četvrtka, 29.4.2021.

Hvala svima na podršci! I da, vidimo se 16. svibnja na biralištima!